SENTINEL KINETIC BH központi hővisszanyerő

SENTINEL KINETIC BH központi hővisszanyerő
1 085 206 Ft



<br />



 



Részletek
SENTINEL KINETIC (B,BH)– 300m3/h központi hővisszanyerős szellőztető

Termék leírás:

A Sentinel Kinetic széria egy központi hővisszanyerős szellőztető berendezés, 90%-os energiahatékonysággal. A hővisszanyerést egy könnyen hozzáférhető keresztáramú hőcserélőn keresztül valósítja meg, melyet 2db mosható/cserélhető EU3-as szűrő véd az elpiszkolódástól. Két energiatakarékos DC motor (kétszer hosszabb élettartamú motorok a hagyományos AC motorokhoz képest) hajtja a készülék járókerekeit. A hőcserélőt és a járókerekeket, motorokat vastag hő és hangszigetelés veszi körül, beépített kondenzelvezető csatornával.

A készüléknek 3 állítható sebességfokozata van: nappali-éjszakai-emelt

A készülék elején elhelyezkedő digitális szabályzó segítségével tudjuk állítani a sebességeket %-os formában, egészen 300m3/h teljesítményig ( 240/200m3/h-100Pa), külön-külön az egyes sebességfokozatokra, elszívó/befúvó motorokra.

A beállítható külső-belső levegő hőmérséklettartománynak köszönhetően a nyári bypass automatikusan működik a készülékben. Ezen opciót manuálisan a digitális kijelző segítségével ki és bekapcsolhatjuk a készüléken.

Az opciós, beépített, állítható páraérzékelő segítségével a készülék a relatív páratartalom szintek arányában szabályozza a motorok sebességét, ezzel energiát takarít meg és zajt csökkent. Az érzékelő a kicsi és gyors páraértékekre is azonnal reagál, akkor is, ha ezen értékek nem érik el a szokásos küszöbértéket.


Könnyű szerelhetőség:

A Sentinel Kinetic készülékeket szerelhetjük függőlegesen tetőtérbe vagy falra. Fűtetlen területre való elhelyezéskor a csőhálózatot szigetelni kell. A csőhálózatot csatlakoztathatjuk függőlegesen, vízszintesen, vagy mindkét irányban. Balos/jobbos kialakítás szereléskor választható.

Kondenzelvezetés:
A kondenzvíz elvezetés történhet a készülék alján, hátulján vagy elején. Ehhez használjuk a gyári kondenzelvezető kiegészítőket.
Szabályzás:
A készüléket szabályozhatjuk egy vezeték nélküli szabályzón keresztül is, melyet bárhol a lakásban elhelyezhetünk (minimális felhasználói hozzáférést enged).
Használhatunk vezetékes távirányítót is, mely az összes beüzemelési funkciót elérhetővé teszi.

Összefoglaló:
Központi hővisszanyerős szellőzőberendezés, 90% hővisszanyeréssel, 2db EU3-as szűrőbetéttel, 2 db DC motoros ventilátorral, hangszigetelt házzal, beépített kondenzelvezetéssel, 4xNA125mm, 3 állítható sebességfokozattal max 300m3/h, 100Pa-245m3/h,
mely a készüléken elhelyezett digit kijelzőn változtatható, épületfelügyeleti rendszerre köthető+NYÁRI BYPASSAL+BEÉPÍTETT KÖZPONTI PÁRAÉRZÉKELŐVEL
Adatok
Cikkszám
443319
Tömeg
15 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!