BLOG

Radiális fürdőszoba ventilátor – hogyan válasszuk ki a megfelelőt?

 

Egy lakás légterének frissen tartása rendkívül fontos minden évszakban. Ez különösen fontos a párásodásra hajlamos helyiségekben, mint amilyen a konyha vagy a fürdőszoba. A penész megjelenésének elkerülése érdekében ezért nem elegendő a szellőztetés, fontos a speciális szellőzőrendszerek alkalmazása is. A következő cikkben ezért a megfelelő radiális fürdőszoba ventilátor kiválasztásáról olvashat bővebben. 

 

Miért fontos a szellőztetőkészülékek alkalmazása?

 

Ahogy azt tudjuk, az emberi szervezetnek szüksége van napi szinten a friss oxigénre, ellenkező esetben levertnek, fáradékonynak érezhetjük magunkat. A konyhában, fürdőszobában végzett tevékenységeknek köszönhetően, a lakásban könnyen megnövekedhet a páramennyiség is, ami később a penész megjelenéséhez vezethet. A penész pedig hosszú távon szintén káros az egészségre. 

 

De mit tehetünk ezek megelőzése ellen? Nos, elsősorban szellőztessünk! Persze fontos az ablakon keresztüli szellőztetés is, azonban azt kell, hogy mondjuk, hogy ez önmagában sajnos nem elég. Arról nem is beszélve, hogy télen a meleg levegő áramlik ki, nyáron pedig ugyanaz jut be a lakásba. Speciális szellőzéstechnikai webáruházunkban olyan megoldásokkal találkozhat, amelyek megkönnyítik a légtér levegőjének cseréjét.