Radiális ventilátor - 1m-nél hosszabb csőszakaszra

Radiális ventilátor - hosszú szellőzőcsőbe vagy kürtőbe történő levegő kidobás, akár 8-10m csőszakaszra is

 

Radiális ventilátor

 

A téli időszakban napjaink nagy részét zárt légtérben töltjük, ami megviselheti szervezetünket. A Covid-19 hatására azonban most még fontosabb lett a megfelelő higiéniás viszonyok és a friss levegő biztosítása. Webáruházunk radiális ventilátor kategóriáján belül olyan termékekkel találkozhat, amelyek megkönnyítik a levegő alapos cseréjét. Ennek köszönhetően sokkal összeszedettebben és koncentráltabban végezhetjük napi teendőinket. 

 

Amennyiben szeretne Ön is speciálisabb szellőztetést megvalósítani, akkor keresse fel webáruházunk kínálatát!

A hűvösebb napokon nem tudunk annyit a szabadban tartózkodni, mint nyáron, s ez bizony sok esetben a hangulatunkra is rányomja a bélyegét. Éppen ezért fontos, hogy elegendő friss levegőhöz jussunk. Nos, ebben segítségére lehet webáruházunk speciális radiális ventilátor kínálata. Ez a kategória úgy lett összeállítva, hogy profi szellőzőrendszert építhessen ki, mindezt nagyon egyszerűen!

 

Friss levegő nélkül sokkal levertebbek és fáradékonyabbak vagyunk, ezért egészségügyi szempontból sem mindegy, mennyire vesszük komolyan a szellőztetés kérdését. A következő pár sorban most néhány speciális készülék használati előnyeiről lesz szó.

 

Miért éppen a radiális ventilátor?

 

A kategóriát először meglátogatva bizonyára már Ön is realizálta, hogy számos változatú ventilátor létezik. Ezek között a radiális változatok nagy népszerűségnek örvendenek. De vegyük át szépen sorban, miért is olyan előnyös az alkalmazásuk!

 

A radiális ventilátor számos háztartási cikkben ott lapul; például hajszárítóban, porszívóban, de a légkondicionálás és az ipari berendezések kapcsán is rendkívül hatékony. Azért is ilyen jól alkalmazhatóak hasonló körökben, mert sokkal nagyobb nyomásnövekedést okoz, mint mondjuk az axiális változatok. 

 

A szellőztetésben, leginkább a nagyobb ellenállású rendszereknél, hosszabb csővezetékeknél kerülnek alkalmazásra. 

 

Ez a típus a friss levegő áramlását, a penész kialakulásának meggátolását és az egészséges légkör megteremtését is lehetővé teszi. 

 

Radiális ventilátor változatai

 

A kategórián belül tovább görgetve már biztosan Önnek is feltűnt, hogy a radiális ventilátor kategóriáján belül is számos különböző típus kapható. 

 

Az első, ami mindjárt szembe jön, az az időrelés ventilátor. Ennél a típusnál gyakorlatilag előre beállítható, hogy a kikapcsolást követően hány perc után álljon le a készülék. Ez nagyon hasznos például a fürdőszobába, de akkor is, ha el kell mennünk otthonról, és nem szeretnénk járva hagyni a készüléket. 

 

Ha tovább keresgél, mindjárt mellette ott van a páraérzékelős ventilátor. Ez, ahogy a neve is mutatja, a légkör megnövekedett páratartalmának hatására kapcsol be. Az optimális párakivonást követően pedig kikapcsol. Konyhában, fürdőszobában kitűnően alkalmazható, s megelőzhető segítségével a penészedés. 

 

Tovább görgetve találkozhat még a húzózsinóros ventilátorral is, amelyet saját maga kezelhet manuálisan. De olyan további készülékek is képviseltetik magukat, mint amilyen a mozgásérzékelős vagy az energiatakarékos ventilátor is.

 

Online kínálat, online rendelés

 

Ma már semmi akadálya annak, hogy műszaki cikket rendeljünk otthonról. Nálunk minden készülék részletes leírást kap, de ha mégis szüksége lenne egy kis segítségre, szakembereink szívesen állnak rendelkezésére. Webes felületünkön nem kell mást tennie, mint kiválasztani az Önnek megfelelő radiális ventilátor egyikét, majd kattintson a “Kosárba” opcióra!