Axiális ventilátor - max 1m csőszakaszra

Axiális ventilátor - közvetlen szabadba történő levegő kidobás, maximum 1m hosszú csőszakaszra telepíthető. 

Axiális ventilátor

 

Télen napjaink nagy részét a négy fal között töltjük, hiszen a hűvösebb napok kevesebb szabadtéri programot tesznek lehetővé. A zárt légtérben való tartózkodás azonban megviselheti szervezetünket, különösen, ha nem cserélődik megfelelően a levegő. Webáruházunk axiális ventilátor kategóriáján belül olyan termékekkel találkozhat, amelyek segítenek fokozni éberségét a friss levegő bevezetésével.

 

Amennyiben szeretne mindig maximális hatékonysággal tevékenykedni, akkor válassza webáruházunk speciális szellőztetési módszereit!

Ebben a rohanó világban néha azt vesszük észre, hogy nem figyelünk magunkra eléggé, s ez a hűvösebb napokon talán még inkább igaz ránk. Mivel többnyire zárt falak között tartózkodunk (munkahely, iskola, lakás), ezért fontos, hogy kellőképpen feltöltődjünk friss levegővel. Erre sajnos nem mindig van elég időnk, így a különféle épületek szellőztetését is meg kell oldanunk. 

 

Mivel a szellőztetés egészségügyi szempontból is lényeges, nem szabad félvállról vennünk. Webáruházunk axiális ventilátor kínálata úgy lett összeállítva, hogy mindenféle típusú épületben hatékonyan megvalósítható legyen a szellőztetés. Lássuk, milyen rendszerek és készülékek teszik nekünk ezt lehetővé!

 

Miért van szükség szellőzőrendszerre?

 

A kategórián belül szemlélődve felmerülhet a kérdés, hogy mi okunk van speciális ventilátorok beszerelésére a lakásban, nem elegendő az ablakon át szellőztetni? Nos, valójában nem.

 

A nyílászárókon át történő szellőztetésnek számos hátránya van, többek között az is, hogy rengeteg meleg levegő távozik télen, nyáron pedig a meleget engedjük be. A speciális ventilátorokkal kiküszöbölhető ez a probléma. A szellőztetőrendszerek további előnye, hogy megelőzik a penészedést a házban, valamint csökkentik a kórokozók mértékét a helyiségben. Ezenfelül hozzájárulnak a szervezet egészséges működéséhez is azáltal, hogy az elhasznált levegőt frissre cserélik. 

 

Axiális ventilátorok használati előnyei

 

A kategórián belül tovább böngészve már bizonyára Ön is észrevette, hogy több különböző típusú ventilátorral találkozhat. Természetesen ezek mindegyikének megvan a maga eltérő előnye és mind más-más helyzetben ajánlott.

 

Lássuk mindjárt az ún. időrelés ventilátort, amely tulajdonképpen az egyik legnépszerűbb ventilátortípus a hazai piacon. Az időrelé, ahogy a neve is mutatja, az időzítéshez köthető plusz funkcióval van ellátva. Ha lekapcsoljuk a ventilátort, akkor az a korábban előre beállított idő után fog csak megállni. Fürdőszobában vagy mosdóban ez rendkívül hasznos lehet. 

 

Aztán ott van a mozgásérzékelős ventilátor, amely az emberi jelenlét, mozgás hatására automata módon bekapcsol. Ez szintén nagyon hasznos szerte a lakásban, s nekünk semmilyen teendőnk nem akad a beszerelésen kívül.

 

Ha tovább görget lefelé, akkor a multi-intelligent ventilátorral is találkozhat. Ezekbe általában automatikus szagérzékelő is van beépítve, ugyanakkor LED érintőpanellel és mágneses előlappal rendelkezik. Alacsony a fogyasztása és nagyon csendes a működése. 

 

Online rendelés?

 

Habár sokan nem mernek műszaki cikkeket online rendelni, azonban nálunk professzionális segítséget kap mindenben. Webáruházunk axiális ventilátor kategóriáján belül még olyan további termékek között válogathat, mint amilyen az energiatakarékos, húzózsinóros vagy zsalus ventilátor. Ha már tudja, mire van szüksége, akkor egyszerűen elég, ha egy kattintással a “Kosárba” teszi a készülékeket!