Központi hővisszanyerők 500m3/h-ig

Központi hővisszanyerős szellőző

Központi - komplett lakás, vagy ház szellőzését oldja meg

Hővisszanyerős - egyszerre szívja a ventilátor a helyiségből a nedves/párás/"piszkos" levegőt, és egyszerre fújja be a friss tiszta levegőt a készülék úgy, hogy e közben a két levegő, a nélkül, hogy fizikailag érintkeznének egymással, hőt cserélnek, így előfűtött levegőt juttat be a helyiségbe.

 

500m3/h-ig - max. 185m2 alapterületű (összes szinet együttesen) épületre

Nézet:
Sorrend:

Központi hővisszanyerők 500 m3/h-ig

 

Nincs olyan nap, amikor ne szellőztetnénk, de azért valljuk be, most a Covid-19 idején még inkább odafigyelünk a megfelelő légcserére. Az ablak kinyitása azonban nem mindig szül sok jót, tekintve, hogy télen a meleg, nyáron pedig a kellemes hűvös levegő távozik azon keresztül. Webáruházunk 500 m3/h-ig alkalmazható központi hővisszanyerői segítenek kialakítani a megfelelő rendszert.

 

Ha szeretnél energiát és költséget is megspórolni, akkor keresd fel webáruházunk hővisszanyerős szellőzők kínálatát!

Ha már csak egy nap is eltelik úgy, hogy valamiért nem jutottunk friss levegőhöz, például betegen feküdtünk, vagy egész nap a monitor előtt dolgoztunk, bizony érezzük a hiányát. A friss oxigén olyan emberi szükséglet, amelynek biztosítása nélkül levertek, fáradt lehetük, sőt, még fejfájás is jelentkezhet. Az ablakot persze minden nap ki kell nyitni, de sokszor ez sajnos nem elég. Webáruházunk hővisszanyerős szellőzők kínálata segíthet abban, hogy a szellőztetés egy sokkal kevésbé amatőr módját válassza!

 

Az őszi-téli szezonban egyébként sincs könnyű dolgunk. Ilyenkor folyamatosan biztosítani kell a légcserét a járvány miatt. Az ablak kinyitása azonban legtöbbször csak az “Északi-sarkra” repít minket, így kevésbé lehetünk takarékosak, hiszen a fűtött levegő nagy része a szabadba áramlik. Webáruházunk központi hővisszanyerők kínálata segít abban, hogy ez ne történjen így!

 

Érvek a hővisszanyerős szellőzők mellett

 

A kínálatunkban fellelhető termékek egy komplex témát sejtetnek. Első ránézésre például találkozhat olyan eszközökkel, amelyek a szellőztetés speciális kereteit képesek megvalósítani otthonában. 

 

A téli hidegben tehát senki nem szereti a hagyományos szellőztetési technikát, hiszen ilyenkor teljesen kihűl a lakás, ha csak néhány percet hagyjuk is nyitva az ablakokat. Ebben ez esetben sajnos szó sincs hővisszanyerésről.

 

Azonban szerencsére a hővisszanyerős szellőzőrendszereknek megvannak a maga előnyei. Ezek olyan módon vezetik be a friss levegőt a lakásba, hogy a már korábban elhasznált levegő jelentős részét könnyen vissza is nyerik. Ez már tulajdonképpen 70-90%-os újrafelhasználást jelent. 

 

Az 500 m3/h-ig alkalmazható központi hővisszanyerő feladata

 

Amennyiben tovább keresgél, a kategórián belül számos, a rendszer működéséhez szükséges minőségi alkatrésszel találkozhat, amelyek professzionálissá teszik a szellőztetést. 

 

Az ún. központi hővisszanyerők, ahogy azt a nevük is mutatja, központilag építhetőek be a lakásokba, nagyobb épületekbe. Segítségükkel redukálható a lakásba bekerülő por mennyisége, s elkerülhetjük a zavaró, véletlenszerűen bekerülő bogarak jelenlétét is! Nyáron nem fogunk mérgelődni a nyitott ablakon át beszűrődő zaj miatt sem, hiszen a szellőzésről már régen máshogy gondoskodunk. Télen pedig nem kell jéggé fagynunk!

 

Végül elkerülhető a megnövekedett páratartalom, amelynek köszönhetően a csúnya penész megjelenésétől sem kell tartanunk. Ha pedig elutazunk, a rendszer akkor is gondoskodik a lakás frissességéről, és biztosan nem lesz állott szag sem az otthonunkban! 

 

Egészséges lakókörnyezet

 

Webáruházunk szellőzéstechnikai kínálata sokkal többet kínál néhány minőségi terméknél, valójában segítünk Önnek az egészséges lakókörnyezet megteremtésében!

 

Ha Önnek sem mindegy, milyen alkatrészeket szerez be, akkor látogassa meg webáruházunkat, válassza ki a megfelelő termékeket, majd kattintson a “Kosárba” opcióra!