Egyhelyiséges hővisszanyerők (falba)

Egyhelyiséges / Decentralizált hővisszanyerős szellőző:

Egyhelyiséges - egyetlen helyiség szellőzését oldja meg

Hővisszanyerős - egyszerre szívja a ventilátor a helyiségből a nedves/párás/"piszkos" levegőt, és egyszerre fújja be a friss tiszta levegőt a készülék úgy, hogy e közben a két levegő, a nélkül, hogy fizikailag érintkeznének egymással, hőt cserélnek, így előfűtött levegőt juttat be a helyiségbe.

 

Nézet:
Sorrend:

Egyhelyiséges hővisszanyerők – falba

 

Szervezetünk számára nagyon fontos a zárt helyiségek légcseréje. Azonban az ideális szellőzőrendszerek kiépítésének vannak technikai és minőségi feltételei. Webáruházunk falba építhető egyhelyiséges hővisszanyerők kategóriáján belül olyan termékekkel találkozhat, amelyeknek köszönhetően otthonában is megfelelő rendszereket hozhat létre, mindezt gyorsan és egyszerűen.

 

Amennyiben Ön is úgy gondolja, hogy a friss levegő igazi kincs, akkor keresse fel webáruházunk hővisszanyerős szellőzők kínálatát és szerezze be a szükséges készülékeket!

Oxigén nélkül nem lenne élet. Szervezetünk számára rendkívül fontos, hogy minden nap kellő mennyiségű friss levegőhöz jusson. Általában minden nap zárt légtérben tartózkodunk többet, így pótolnunk kell az elhasznált levegőt, mind a szervezetünkben, mind a lakásban. Webáruházunk hővisszanyerős szellőzők kínálata úgy lett összeállítva, hogy ez otthonában is megoldható legyen.

 

Természetesen a lakás különböző pontjain is lehet szükség valamilyen szellőztető készülékre. Ilyenkor számos változat szóba jöhet. Webáruházunk egyhelyiséges hővisszanyerők kategóriáján belül olyan termékekre bukkanhat, amelyekkel kiépíthető az ideális szellőzőrendszer. A következő néhány sorban ezek használati előnyeiről olvashat bővebben.

 

Érvek a hővisszanyerős szellőzők mellett

 

A kínálatunkat felkeresve már bizonyára rájött, hogy minden szellőzőrendszer esetében érvényesül a komplexitás elve, így nem is kérdés, hogy profi módon zajlik a szellőztetés. Szemügyre veheti például a hővisszanyerős szellőzők termékeit, amelyeknek számos pozitív hozadéka van a mindennapok során. 

 

Télen sokszor meggyűlik a bajunk a szellőztetéssel, hiszen az ablak kinyitása után 10 perccel később már kihűl a ház. Ennyi idő elegendő ahhoz, hogy a hideg levegőt beengedjük, de sokszor ahhoz kevés, hogy a lakás légcseréjét biztosítsuk. Hasonló helyzetbe kerülhetünk nyáron, csak ebben a szezonban a meleg levegőt engedjük be.

 

A hővisszanyerős szellőzők szerencsére úgy vezetik be a friss levegőt a lakásba, hogy a korábban elhasznált levegő energiájának jelentős részét visszanyerik. Ilyenkor ez olyan 70-90 százalékos energia-újrahasznosítást jelent. 

 

Falba építhető egyhelyiséges hővisszanyerők előnyei

 

A kategórián belül számos különböző típusú berendezéssel is találkozhat, így mindenféle igényhez igazodó szellőzőrendszerek építhetőek ki termékeink segítségével. 

 

Azt már tudjuk, hogy a hővisszanyerős szellőzőknek köszönhetően a légcsere maximálisan megoldható, ráadásul attól sem kell tartanunk, hogy közben “megfagyunk”. Azonban még nem esett szó az egyhelyiséges hővisszanyerők előnyeiről.

 

Ezeket általában csak egy adott helyiségben helyezik el, s ilyenkor csak ott biztosított a légcsere. Ezek a kisebb és nagyobb lakásokba egyaránt ideálisak, s általában a beszerelésük is nagyon egyszerű. Amennyiben nagyobb lakásban szeretnénk hasznosítani őket, akkor érdemes több darabot elhelyezni a különböző helyiségekbe. 

 

Ne feledje a szellőztetéshez sokszor kevés a nyílászárók használata, ezért érdemes profi légtechnikai készülékeket beszerezni! Webáruházunk széles kínálata abban segíthet Önnek, hogy megtalálja a lakásához és az igényeihez leginkább illő darabokat! 

 

Amennyiben még mindig bizonytalan a témában, kérdezze bátran szakembereinket! Ha nálunk jár, nincs más dolga, mint kiválasztani az Önnek szimpatikus termékeket, majd rákattintani a “Kosárba” opcióra.