Alap kivitel - kapcsoló lekapcsolásakor azonnal leáll

Alap kivitel - ventilátor kapcsolójának felkapcsolásakor bekapcsol a készülék, lekapcsoláskor azonnal leáll

Nézet:
Sorrend:

Alap kivitel

 

Minden szervezet számára nélkülözhetetlen a friss levegő, hiszen alapvetően minden életfunkciónk úgy működik jól, ha elegendő oxigénhez jutunk. Azonban az már egyáltalán nem mindegy, hogy milyen minőségű levegő kerül a szervezetbe. Webáruházunk alap kivitel termékei között, olyan ventilátorokkal találkozhat, amelyek segítenek Önnek ebben. Speciális légcserével sokkal jobban élhet. 

 

Amennyiben szeretné profi szintre emelni az otthonában a szellőztetést, akkor webáruházunk radiális ventilátor kínálata segít egészséges körülményeket teremteni! 

Manapság elég nehéz tudatosan élni. Ez tulajdonképpen nemcsak a mozgásra, az étkezésre is igaz, de az olyan alapvető tényezőkre is életünkben, amelyeket természetesnek veszünk. Például a friss levegő természetes, és sokan néhány percnyi szellőztetéssel megoldják a kérdést. Azonban sajnos ez a módszer nem mindig elegendő. Webáruházunk radiális ventilátor kínálata abban segít, hogy a zárt légtér cseréje garantált legyen otthonában.

 

Az igaz, hogy ahány ház, annyiféle lakókörnyezettel és épületstruktúrával találkozhatunk. Éppen ezért nemcsak a saját igényünk, de a lakás adottságai is jelentősen dominálnak a szellőzőrendszer kiépítése során. Vannak azonban “örökzöld” készülékek, amelyek a maguk egyszerűségük révén speciális szellőzést biztosítanak. Webáruházunk alap kivitel termékei között megtalálhatja a legjobb minőségű ventilátorokat! 

 

Különböző ventilátorok - különböző előnyök

 

Kínálatunkat először megtekintve bizonyára már észrevette, hogy különböző típusú ventilátorokkal találkozhat, amelyek valamennyi sajátos igényt lefednek. Azonban az is igaz, hogy minden egyes típusnak megvan a maga használati előnye.

 

A páraérzékelős ventilátor például a zárt helyiségben megnövekedett páramennyiség hatására kapcsol be, s légcserét követően ki is kapcsol. Ezek a típusok nagyon jól hasznosíthatóak a fürdőszobában vagy a konyhában, meggátolva a penészedést.

 

Aztán a mozgásérzékelős ventilátor, ahogy a neve is mutatja, az emberi jelenlét hatására kapcsol be. Való igaz, hogy minden emberi tevékenység hatására pára keletkezik, így valljuk be, ez a típus is kifejezetten szimpatikus, ráadásul még takarékos is. 

 

Ezenfelül vannak húzózsinóros, időrelés, 12V-os és energiatakarékos darabok is. 

 

Mit tud az alap kivitel?

 

A kategórián belül tovább görgetve az alap kivitel speciális darabjaival találkozhat. Ezek tulajdonképpen a radiális ventilátorok csoportjába sorolhatóak. Alapjában véve a radiális ventilátorok előnye, hogy sokkal nagyobb nyomásnövekedést képesek okozni, mint az axiális típusok, így a nagyobb ellenállású rendszerek esetében is jól bevethetőek. 

 

Az alap kivitelnek számos pozitív hozadéka is van. Például a mennyezetbe, az oldalfalba és az ablakba is beépíthető. Így akár a mosdóban, akár a fürdőben egyszerűen elhelyezhető. Ezenfelül beépített nyomásérzékelővel és energiatakarékos DC motorral rendelkeznek, sőt, a sebességük is állítható. Olyan kishelyiség ventilátorok, amelyeket teljesen a saját és a lakásunk igényeihez igazíthatunk. 

 

Az egészséges lakókörnyezet alapvető feltétele a megfelelő légcsere, amelyben légtechnikai webáruházunk is segíthet Önnek! Saját szellőzőrendszere kiépítéséhez elég, ha kiválasztja az ehhez szükséges termékeket, majd egyszerűen a “Kosárba” helyezi őket.